Glad kanin!

Kanin mår bättre!:D<3 Är så himla lycklig haha. Vart jobbigaste veckan på länge, och dyraste. 4 tusen fick vi betala för herr kanin som vägrade äta så hoppas verkligen det blir bra nu! Dyrt att ha kanin asså.
Matten tar tid men går framåt, hoppas på att hinna hitta på nått till helgen! Blir ju galen av att bara sitta hemma och pluggaaha.
Snart fyller jag år:D ohoohooo! Har inte fått reda på vad jag ska göra än, mamma och pappa är väldigt hemlighetsfulla men hoppas på nått kul. Vill få ihop nått med alla kompisar så hoppas det styrs upp också;)

Nu blir det en promenad! Är ju för fan sol ute!:D

(*<>*)

Ork

Länge sen! I know. Men heja plugget! Fy satan, är det mycket eller är det. GAH! Galet, aja, ligga i är väl vad man får göra och hur man får spendera helgen usch.
Gårdagen var i alla fall jättemysig! Åt middag hemma hos Jacob och Louise och Rose som är inneboende för tillfället:D
Var i alla fall jätte kul att träffa dem igen och få göra nått annat än att pluggaahha!

Idag är det orons dag. Min kanin mår inte bra och jag har fullständig panik. Många tycker det är löjligt och fattar inte hur en kanin kan vara så viktig men det är han verkligen! Vi var hos veterinären imorse och allt verkade bra, förutom att han inte äter eller dricker och är sjukt seg. Jag är i alla fall livrädd och vet inte vad jag ska ta mig till.
Har fått lite matesättning så ska jobba på det ett tag så får vi se om det blir bättre. Men nu råder alltså frustration och panik. Min kanin är kanon och inget får hända honom!<3<3<3

Tillbaks till pluggheheteet, ögfdg orkar inte.!.!.! När jag är klar med den här himla matteskiten ska jag fira med en redig utgång!

(*~*)

RSS 2.0