Ö-liv

Då var man ute på ön igen då, känns perfekt. Inget som stör, förutom möjligen lite boys men wth det är ju så det ska vara:D Är verkligen nostalgi att höra alla moppepojkar flyga förbi utanför huset haha, vilka minnen;)
Snart kommer favorit damen ner:D Då jäklar är det valborg, haha se upp för dårarna.
Känner inte att jag har så fruktat mer att tillägga men GRATTIS Jess som fyllde år den 10:e!! :D:D Älskar dig<3<3<3
Ja det var nog det för den här gång, btw så är jag galet fest sugen...;)

Inte bli sjuk

Nu jäklar börjar skiten igen, asså jag lovar, bara för att livet flyter på något sådär bra så måste gud eller någon jävlas genom att göra mig sjuk igen. Jag är ju inte sjuk än.. eller jo jag har vart sjuk länge nu och det släpper inte och nu börjar det bli sämre, himla skit jag vill inte bli sjuk! Jag vill vara frisk så att jag kan vara på landet och plugga och leva livet. Shit asså.
Åh ja! Min älskade ska typ komma snart! Jivlar vad kul vi ska ha. Hoppas att päronen samtycker. Ska ta upp frågan imorn:P Och då är det valborg,då kanske man kan gträffa lite kul folk;)
För lite övrig meningslös information så kan jag berätta att alla börjat kalla mig frugan.. Fattar inte vad det är för fel på folk haha. Jag är väl inte gift, eller?
Älskar dig, kommer på det lite då och då, hur mycket du är och betyder för mig!<3 Vi är ju så bäst!


Att åka buss

Nu är jag på väg hem ifrån några underbara dagar på Ljusterö. Tyvärr måste jag åka buss för att komma hem. Usch vad jag inte alls gillar att åka buss! Tåg, bil, flyg, cykel,båt, ballong vad som helst men inte buss! Så segt, varmt, fullt av folk som önskar att de var någon annanstans men låter inte det hindra dem ifrån att stå med sina svettiga armhålor i ansiktet på en. Man kunde ju hoppas på lite sympati eftersom att vi alla sitter i samma båt, eller ja, buss. Men nej då, istället blir det som någon slags hämd på alla andra medpassagerare att de måste stå och trängas i en varm buss med massa främmande människor. Nej fan, buss asså..
Dags att skaffa bil..
Men men, vi passerar just den fina staden Åkersberga, känner att glädjen höjs ytterligare i bussen..
Haha, en snabb bil ska jag ha, så att man fort som fan kan passera missärer som denna;)
Nu börjar två tanter störa sig på mitt skrivande så jag får nog lägga ner nu.
Buyebuye baby blue!

Seg?

Jag har hittat en ny sida av mig själv, en sida jag verkligen inte trodde jag hade. En Lugn Sida. Ja ni hörde rätt.
Stina Moberg har en lugn sida, det ni!
Nej men jag har alltid varit en så galen och vild människa, visst det är jag fortfarande men jag har på senare tid märkt att jag faktiskt kan ta det lugnt. Jag kan andas djupt och lugnt flera gånger och det beror inte på att jag just haft fantastiskt sex eller något utan kanske bara en liten grej som att jag just tagit en klunk av ett gott te.
Välkommen till filosofi hörnan haha. Slut med skit snack, men jag tror seriöst att jag kanske inte helt är som min far som bara rusar runt ständigt och jämt utan att även jag har en liten sida av lugn..
Nu ska jag lugna ner mig ytterligare genom att gå och lägga mig.
Good natt;P

RSS 2.0