Kaniner och Julafton

Imorn är det julafton! Underbart!
Men just nu känner jag mig bara orolig, känns som att jag har blivit jäkligt bra på det.
Min älskade kanin har varit lite seg några dagar nu och idag var han snorig. Läste på nån veterinär sida att det kan vara jättefarligt eller utveckla sig till nått allvarligt. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt men jag som har blivit så töntig oroar mig som sagt för allt och ingenting numera.
Imorn ringer jag veterinären så kanske jag kan sluta oroa mig, det är ju för fan jul haha.

Kaniner 4-ever<3 haha

Bra dag

Idag är det en betydligt bättre dag!
Fick mitt slutbetyg i spanska som blev MVG, känns kanon! Jag ska försöka jobba lite mer med matten under lovet men just nu är motivationen lika med noll.
Ska bli så otroligt skönt med lov! På lördag ska jag och Jojjs ut och julshopa. Har inte köpt en enda julklapp så det börjar bli lite panik, men det känns skönt att det ska bli av.

Hoppas på att hitta en nyårsblåsa också. Vet bara att jag vill ha en med låg eller öppen rygg.. resten spelar mindra roll.

Blir också jullunch på lördag med Simons jobb. Haha värsta stek.

Imorn blir det chillkväll med Johan på Grev Turegatan, skönt sätt att inviga lovet.
       Ahh lov! Underbart!



<3 kärleeek




Sugdag

Usch vilken sugig dag på alla sätt!
Enda positiva är att det snöar vilket betyder skidåkning så snart det går!
Nej annars sug! Var bara tvungen att säga det

P U S S

Rosa

Jag har blivit rosa kär! Vill ha massa rosa t-shirts och tröjor.
Ingen aning om varför men nu vill jag ha rosa! Aldrig vart speciellt rosa innan så kanske därför.. måste ta igen allt haha. Så därför är årets önskelista fyllt med rosa grejer.

 




<3


Bläää

Orkar inte att jag är allergisk mot en viss typ av antibiotika. Den starkaste också som jag uppenbarligen behövt nu när jag haft mina skit grejer som halsfluss och lunginflammation. Får utslag i hela ansiktet, trodde inte att det skulle bli så illa den här gången men jodå, har slutat ta tabletterna för flera dagar sen men det verkar inte spela nån roll, blir bara värre och värre, gaaah! Vill inte! Hoppas bara att det går över till helgen då man måste visa upp sig för folk igen haha.
Positivt är att mamma och jag gjorde knäck igår och den blev kanon god! Ska missbruka lite idag tror jag:D

Till helgen kanske det blir krogen igen.. usch min stackars plånbok!! Men får se.. skulle vara kul att träffa lite polers i alla fall..

Längtar till juuul! Sjukt jultaggad:D

Puusss

Klippning

Idag ska jag klippa mig! Är ju en rätt tråkig människa så det lär väl bli att bara toppa men ändå, älskar att vara  nyklippt!
 Hoppas på ett bra resultat i alla fall. Snart är det helg och då jäklar ska jag göra nått kul!:D

Pooöösss

RSS 2.0