Att köra bil

Jag är vanligtvis en glad och positiv människa, men det finns några saker som tar död på all glädje och gör att allt övergår i hat.
Däribland krokskallar till medtrafikanter.
Att köra bil: Man kommer snabbt fram,  avkopplande, en känsla av frihet, går fort (om man kör fort), man kan sjunga falskt utan att nån klagar, det går att göra det mesta i den och framför allt så är det sjukt kul.
Att köra bil med tillsammans med alla andra idioter i bilar: Man blir sur, man blir surare, man blir förbannad, man börjar skrika för sig själv, man vevar ner rutan och börjar skrika åt idioterna, man går ut ur bilen och möter idioten i en fight på gatan, man blir anklagad för misshandel och åker på böter och med lite otur fängelse - man blir bitter.

På bilskolor snackas det så mycket om alla faror med att köra bil. Det går så fort, man kan köra av vägen, man kan dö, hej och hå men idioterna som man tvingas dela vägen med? jaa.. håll undan och sammarbeta i trafiken, just det. Släng er i väggen. Går väl an så länge folk är trevliga och försöker, men skrik åt Stina Moberg 18 år som är ute och övningskör och faktiskt gör rätt i att inte lämna företräde i en rondell. Usch, folk.
Man ska vara snäll, genomsnäll;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0